Mijn dag

Mijn

routine begint vroeg in de ochtend. Mijn alarmsysteem gaat af en ook ik blijf daar nog vijf minuten liggen. Dan gaat mijn tweede alarmsysteem af en ga ik naar buiten. Ik inspecteer mijn telefoon op berichten om te zien of er iets bijzonders is gebeurd op de planeet. Dan stoel ik op en ga ook douchen. Ik kleed me aan, doe mijn make-up op en ga naar beneden. Dan pak ik een kop koffie en maak ontbijt. Ik scroll nog even over het net en daarna ga ik mijn tanden kammen. Ik neem de auto en ga waarschijnlijk ook werken.

Met de grijze gangen

Op mijn werk doorloop ik de lange eentonige passages. Dan valt me ‚Äč‚Äčiets op. Wat ook een beetje beter kan op de werkvloer. De gangen zijn eenvoudig met lelijke schitterende lichten. Zo ging ik naar besled.nl om LED-verlichting te bekijken. Hier ontdekte ik lampen in goede stijl die goed in de gangen passen. Ik dacht dat de gangen misschien ook een goede schaduw zouden krijgen in plaats van grijs. Dus begon ik daar ook onderhoud aan te plegen.

Om te functioneren

Ik ben met collega's begonnen met het opnieuw schilderen van de muuroppervlakken, deze taak was snel geklaard vanwege het feit dat we voldoende collega's hadden die het echt niet erg vonden om te helpen om de dingen een beetje positiever te maken. Toen heb ik met een extra team op internet gesurft om die LED-lampjes te bekijken. Zo kwamen er verschillende standpunten naar voren. Niemand wilde die lampen in magazijnstijl op de werkplek, dus hebben we ze meteen gewist. Toch gedroegen zich lampen die perfect aan de muur konden hangen. Ze passen ook goed bij de gloednieuwe muren. Dus we begonnen het meteen te snappen. Dit was allemaal heel eenvoudig met de automatische website. Betaal gemakkelijk met suggestie, paypal of creditcard en klaar. Wacht daarna gewoon de distributie af. Die, volgens de site, zeker ook binnenkort zal verschijnen.

Creatief zijn

Na deze banen ging ik terug naar huis. Het was een efficiënte dag. Ik ging opruimen het was een zooitje en ook ik moest nog wassen. Nadat alles klaar was bezocht ik wat ik zeker zou gaan eten. Ik had niet veel meer in mijn koelkast. Om ervoor te zorgen dat de volgende dag boodschappen ging doen. Nu moest ik gewoon creatief zijn met wat ik had. Ik had een beetje meer kip en ook pasta. Ik ging ervan uit dat ik dat zou maken en ook mijn eigen rode pesto zou maken en het zou ook geweldig moeten zijn.

 

Similar Articles

Comments

Most Popular