Een spel verzinnen COMPUTER: zo doe je het!

Als je met tieners in je huis woont, zal op de een of andere manier de behoefte aan een pc-gaming COMPUTER zeker ontstaan. Daar ontkom je als ouder echt niet aan. Voor de tieners van vandaag zijn online games het equivalent van socializen op straat in het verleden. Het hele sociale leven van onze tieners speelt zich online af. Dat is even wennen voor ons mama's en papa's van een andere generatie. Zelf had ik veel moeite met de suggestie dat die videogames zeker ooit op mijn huis zouden passen. Geven ze geen aanleiding tot fysiek geweld? Zullen mijn kinderen uiteindelijk niet die ongewone nerds worden die niet meer precies weten hoe ze mensen in de echte wereld moeten managen? Ik zorg ervoor dat ik niet de enige ouder ben met dat soort vragen. Maar ik zal niet de enige mama's en papa zijn die ontdekken dat pc-gaming onze jongeren voorbereidt op een leven dat volledig gericht is op sociale netwerken. De goede manieren zijn nu divers, de vriendenclub is op internet en ook de spelletjes die ze met elkaar spelen. Je verlangt niet zo graag naar je kind, wat doe je? U overlegt met uw kind en hij is natuurlijk van plan om zijn eigen gaming-pc te maken, zodat hij met zijn vrienden kan deelnemen. Als je maar meegaat, want dat hoort bij deze tijd. Tijd dus voor deze cruciale acquisitie.

Game COMPUTER samenstellen: hoe doe je dat precies?

Mijn jongen wilde zelf een pc-gaming COMPUTER ontwikkelen. Hij had eigenlijk op dit moment ontdekt hoe dat er zeker uit zou zien. Ik was niet van plan hem te stoppen, maar het budget was natuurlijk niet onuitputtelijk. Toch bleek het waardevol om afhankelijk te zijn van de expertise van mijn zoon. Hij was er duidelijk al maanden diep in ondergedompeld. Het budgetplan was mijn limiet en daarbinnen mocht hij zijn pc gaming COMPUTER samenstellen. Als algemene leek vroeg ik hem waar hij zich op richtte bij het verwerven. Mijn zoon besprak dat het heel belangrijk is dat je weet welke games je gaat spelen en wat je precies nodig hebt. Hij wilde extra schijfruimte en een groter werkgeheugen dan gebruikelijk. Maar er zijn tal van verschillende andere opties waaruit u kunt kiezen, zoals een grafische kaart en ook een effectieve cpu. Niet dat ik herken wat dit allemaal inhoudt, maar mijn zoon verduidelijkte het feilloos.

gewoon spelen

Met mijn budgetplan en zijn begrip begonnen we online te zoeken en daarom stelde mijn jongen zijn uitstekende computer voor videogames samen. Hij kan nu weer online lid worden van zijn vrienden. Toch stuur ik hem ook af en toe. Sociaal zijn op het computersysteem is zowel leuk als essentieel, maar dat geldt ook voor lichaamsbeweging en ook echt bevredigend voor mensen. Zo zijn beide generaties weer geïntegreerd!

Vorig artikel
Volgend artikel

Similar Articles

Comments

Most Popular