Zeg vaarwel tegen pijnlijke voeten

Mooi schoeisel aantrekken is een voldoening die veel vrouwen waarderen. Charmante schoenen met prachtige hakken zijn niet alleen aantrekkelijk, ze geven ook veel voldoening en meer zelfvertrouwen. Er zijn echter ook nadelen aan het dragen van deze pumps. Namelijk dat je binnen de kortste keren zere voeten hebt. Elke vrouw kent de drang om je schoenen uit te doen na een avondje stappen en loopt graag op blote voeten door het huis. Dit is echter zeker gevaarlijk. Er zijn zeker middelen om ervoor te zorgen dat u geen pijnlijke voeten meer heeft. In dit korte artikel bespreken we hoe je prachtige schoenen kunt aantrekken zonder voortdurend pijnlijke voeten te hebben.

Juist product

De eerste stap is om pumps te kopen die gemaakt zijn van suède en ook leer. Dit zijn beide producten die zich naar de voet vormen en zo ook pijnlijke stressplekken voorkomen. Tegelijkertijd is het ook een product dat ademt en daardoor is de kans op nare geurtjes bovendien een stuk kleiner.

Platformpompen

Veel vrouwen die de hele dag pumps dragen, hebben aan het eind van de dag een branderig gevoel in de rondingen van hun voeten. Dit komt vaak door het feit dat ze een slanke zool in de pump hebben. Kies je voor pumps met een dikkere zool, zoals een systeemzool, dan heb je veel meer demping en ook dat zorgt voor een prettiger gevoel.

Gebruik schoenspanners

Schoenspanners werken apparaten voor het spannen van de breedte en ook de lengte van de schoen. Merk je dat je spiksplinternieuwe pumps eigenlijk net iets te smal zijn? Daarna kun je de breedte vergroten met een schoenspanner. Hetzelfde geldt ook voor de maat. Het kan ondraaglijk zijn als ze gewoon een beetje te klein zijn, vooral als je je gloednieuwe schoenen aan het inlopen bent. Want geval, een schoenenboom kan helpen.

Neem ander schoeisel mee

Een ander slim idee is om gewoon een grotere handtas mee te nemen met ruimte voor een extra set echt comfortabel schoeisel. Je kunt dan gewoon je schoenen aan het einde van de dag of een avondje uit omtoveren en ook comfortabelere schoenen aantrekken. Je kunt er ook voor kiezen om toch comfortabelere schoenen te gebruiken. Comfortabel schoeisel kan bovendien glamoureus zijn. Neem als voorbeeld Veja-sneakers. Deze milieuvriendelijke Veja tennisschoenen dames zijn minimalistisch, vrouwelijk en ook nog eens modieus. Ideaal als je van plan bent om comfortabel schoeisel aan te trekken zonder dat ze niet meer vrouwelijk en sexy zijn. Ze worden onder andere aangeboden bij Van Arendonk.

Similar Articles

Comments

Most Popular